Marina Hultholm
Saarimetsäntie 142
65630 KARPERÖ
FINLAND
Puh. + 358 400 120416
Email: marina.hultholm[@]fimnet.fi

Talvella 1994 sain ensimmäisen kääpiösnautserini, Marzinas Janet Jacksonin eli Topsin. Vajaa 2 vuotta myöhemmin taloon tuli Pippi, Marzinas Marilyn Monroe. Sen jälkeen paluuta entiseen ei enää ollut, elämään ilman käppänöitä.

Musta-hopeiden kasvatustyö alkoi Pipillä, ensimmäinen pentue syntyi marraskuussa 1997. Tämä suku jatkuu edelleen.

Vuonna 2003 hyvä ystäväni Marja Kalpamaa (Kennel Marzinas) tarjosi minulle narttunsa Gloris Daily Mirrorin jalostukseen. Hän sai minut ylipuhuttua, ja lokakuussa 2003 syntyi ensimmäinen musta Pro Auctore pentue. Gloris Daily Mirror eli Ansa on mustan Pro Auctore suvun kantanarttu, uskomattoman hieno, hyvänluonteinen narttu, jota emme Marjan kanssa koskaan unohda. Ansan jälkeläinen Pro Auctore Athina Nigra eli Stella jäi minulle kotiin, ja se on toinen narttu, jonka tulemme aina muistamaan. Ansan ja Stellan ansiota on, että 10 pentueen jälkeen sain kasvatustyöstäni Vuolasvirtapalkinnon vuonna 2015.

Tavoitteenani on kasvattaa terveitä, hyväluonteisia, karkeaturkkisia ja hyvännäköisiä kääpiösnautsereita. Siinä on haastetta ihan riittävästi. Kaikkien ominaisuuksien saaminen samaan koiraan ei olekaan niin helppoa.

Asun Karperön kylässä n. 10 km Vaasasta. Kotona asuu yleensä sekä vanhoja ja nuoria koiria. Joitakin koiria on sijoituksessa.

 

Topsi ja Pippi

Kotimme